Formular înscriere

Bine aţi venit în cadrul comunitǎţii ALUMNI!

Scopul comunitǎţii ALUMNI a Facultǎţii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universitǎţii “Dunǎrea de Jos” Galaţi este acela de a facilita păstrarea legăturilor între absolvenţii facultăţii noastre.

Prin intermediul ALUMNI dorim sǎ vǎ oferim posibilitatea de a socializa, de a va regăsi vechi prieteni, de a continua relaţiile de prietenie şi după terminarea studiilor şi de a dezvolta parteneriate. Vǎ ajutam, totodată, să vă menţineţi conectaţi cu mediul universitar, cu manifestările culturale sau ştiinţifice, proiecte, reuniuni profesionale, conferinţe etc.

Deasemeni, dorim sǎ venim în sprijinul absolvenţilor şi sǎ modelǎm o comunitate diversă, caracterizatǎ prin corectitudine, profesionalism, şi respect pentru demnitatea şi contribuţiile tuturor membrilor.

Calitatea de membru este acordată în mod absolut gratuit tuturor absolvenţilor noştri!

Alaturǎ-te echipei ALUMNI şi vei putea sǎ:

  • organizezi reuniuni ale promoţiei din care faci parte;
  • te reconectezi cu mediul academic, profesori, colegi etc.;
  • participi la diverse conferinţe şi evenimente din domeniul juridic;
  • descoperi cum poţi contribui la dezvoltarea facultǎţii pe care ai absolvit-o, astfel încât sǎ urcǎm în topul facultǎţilor de drept;
  • te abonezi la newsletter, pentru a primi informaţii şi noutăţi despre facultate.

În plus, există multe alte avantaje pe care le vom descoperi împreunǎ. Tot ce trebuie sǎ faci este sǎ completezi formularul on-line de pe site!